Bedrijfspresentaties

Vanuit Sharing Curiosity treedt Marjan regelmatig met veel plezier op als dagvoorzitter en gespreksmoderator. Zo fungeerde zij drie achtereenvolgende jaren als dagvoorzitter van het FFP Congres, het jaarcongres van de beroepsvereniging van Financieel Planners in Nederland. Ook is zij regelmatig actief als voorzitter en presentator van verschillende bijeenkomsten, variërend van informatieve bijeenkomsten tot klantevents.

Verbinding

Mede dankzij een oprechte interesse in de organisatie neemt zij haar ‘gasten’ als het ware bij de hand verbindt zij op authentieke wijze diverse programmaonderdelen met elkaar.

Testimonials

Paul Oostdam
Eigenaar/ partner Oostdam & Partners
​(Organisator FFP Congres)

Als je op zoek bent naar een enthousiaste, vakkundige en sprankelende dagvoorzitter, dan is Marjan de meest aangewezen persoon. Als directeur van de organisatie van gecertificeerd financieel planners FFP (3.500 leden) heeft zij uitgebreide (vak)kennis opgebouwd op het gebied van financiële, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Haar flexibele instelling en groot improvisatievermogen maken haar tot een deskundig en allround inzetbaar vakvrouw.  

Congresbezoekers

'Het enorme enthousiasme van Marjan van Kasteren is geweldig, laat haar vooral hier mee doorgaan!’

'Marjan deed het prima in haar rol als dagvoorzitter. Wederom beter dan vorig jaar.'